Ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση

ecoheatsolutions03Η ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση της DEVI™ παρέχει την απόλυτη άνεση και τη ζητούμενη πολυτέλεια, είτε πρόκειται για μόνιμη κατοικία , είτε για εξοχική, είτε για επαγγελματικό χώρο. Ένα απλό ανεξάρτητο σύστημα εγκατεστημένο σε κάθε χώρο του κτιρίου δίνει την άνεση της αυτονομίας και την πολυτέλεια της θέρμανσης δαπέδου συνδυαζόμενα με το τελειότερο και πλέον σύγχρονο σύστημα ελέγχου της αγοράς. Αυτό εξασφαλίζει τελειότητα στη λειτουργία και οικονομία στην κατανάλωση.

Η θερμότητα κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του δαπέδου και κατ’ επέκταση στο χώρο. Έστι οι θερμοκρασιακές συνθήκες προσεγγίζουν το τέλειο αφού δεν δημιουργούνται κυκλικά ρεύματα αέρα. Επιπλέον η απουσία σωμάτων και λεβητοστασίου απελευθερώνει αρκετά ζωτικά και εκμεταλεύσιμα τετραγωνικά μέτρα στο κτήριο και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για τη διαρύθμιση.

Τα προϊόντα της DEVI™ κατασκευάζονται από τα ποιοτικότερα υλικά και φτάνουν στην αγορά έχοντας περάσει εκτενείς ελέγχους τόσο κατα το στάδιο της παραγωγής όσο και κατόπιν αυτής. Αυτό δίνει τη μοναδική δυνατότητα στη DEVI™ να παρέχει 10ετή εργοστασιακή εγγύηση καλυπτοντας όχι μόνο την επισκευή του καλωδίου, αλλά και του δαπέδου*.

Η εγκατάσταση του συστήματος γίνεται χωρίς περίπλοκα συστήματα λεβητών και σωληνώσεων. Συγκρινόμενη με συστήματα παρόμοιας φιλοσοφίας αποδεικνύεται ιδιαίτερα ελκυστική λύση ως επένδυση. Το σύστημα δεν χρειάζεται συντήρηση, ενώ ο προγραμματισμός των θερμοστατών έχει χαρακτηριστεί σε παγκόσμια κλίμακα ως ιδιαίτερα απλός.

Η θέρμανση δαπέδου είναι εξ ορισμού ενεργειακά αποδοτική – άρα και οικονομική. Η τοποθέτηση της πηγής θερμότητας κάτω από το δάπεδο και ο τέλειος θερμοστατικός έλεγχος κάθε χώρου ξεχωριστά εξασφαλίζουν ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ενεργειακής χρησιμοποίησης δεδομένου ότι η εγκατάσταση γίνεται βάσει προδιαγραφών. Η εκμετάλευση του μειωμένου τιμολογίου της Δ.Ε.Η. περιορίζει τις δαπάνες στο ελάχιστο.

(* δεδομένου ότι οι οδηγίες εγκατάστασης έχουν τηρηθεί)

Διαθέσιμα τεχνικά φυλλάδια και οδηγίες χρήσης ενδοδαπέδιας θέρμανσης και αντιπαγετικής προστασίας.

texnotropies texnotropies texnotropies texnotropies texnotropies texnotropies texnotropies texnotropies

ecoheatsolutions05

ecoheatsolutions06

Powered by web-doctor.gr